EXPOZANTI

Vino alaturi de noi sa demonstram ca a face ciocolata artizanala este o arta!  De ce?

  • Festivalul ciocolateiChocolate Festival va avea expunere media pe toate canalele – online si offline iar numele expozantilor va fi prezent in social media, pe paginile oficiale ale evenimentului si in postari individuale.
  • Festivalul ciocolatei aduce la un loc un numar mare de vizitatori, potentiali cumparatori pe care ai posibilitatea sa-i convingi sa testeze si sa cumpere. Clientii tai existenti se vor bucura sa te revada iar cei noi sa te descopere pe tine si gustul unic al produselor tale.
  • Sa transformi vanzarea produselor intr-o experienta unica de cumparaturi, intr-un cadru placut inconjurat de senzatii olfactive, vizuale si auditive. Sa impresionezi clientii cu cunostiintele tale in domeniu satisfacandu-le curiozitatea, oferindu-le raspunsuri.
  • Chocolate Festival poate fi o rampa de lansare pt brandul sau pentru produsele tale inovatoare. In cadrul festivalului se vor putea face prezentari de companie, de produse sau demonstratii live care sa puna in valoare indemanarea ta de expert in domeniu
  • Sa interactionezi cu alti experti din domeniu si sa afli noutatile lansate care te-ar putea ajuta in activitatea ta.

Vrei sa faci parte dintre expozantii Festivalului ciocolatei? Daca da, completeaza formularul de inregistrare si asigura-ti locul la eveniment. Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie

Suntem nerabdatori sa facem cunostiinta!

Vreau sa devin expozant